torsdag 22 juli 2010

Snaart klar...

Stickade klart päronsplittsjalen igår och kom på att jag tänkt ha pärlor i kanten. När jag inte hittade en tillräckligt smal virknål för att virka på pärlorna på garnet trädde jag upp massor med pärlor. För många visade det sig men nu är pärlorna på plats och jag har bara en liten bit kvar att virka på kanten utan pärlor. Jag virkar med ljuvligt grönt Rowans kidsilk haze.

4 kommentarer :

Tina sa...

Det låte som den kommer att bli superfin!

Pernilla sa...

Ser jättefin ut!

Anonym sa...

Det ser jätteläckert ut, jag har aldrig virkat på pärlor på något, så jag vet inte riktigt hur man gör. I höst ska jag ta mig till ett stickcafé i Stockholm och de tjejerna ska få visa mig sånt jag inte kan.
Kram från ett svalare Stockholm och det är jag så tacksam över.
Maggan
http://livsglimtar.wordpress.com

Knittermarie sa...

Så fint med pärlor i kanten - och vem älskar inte päronsplitt :)
Snygg frisyr du har nu. Très belle!