onsdag 9 juni 2010

Som en prinsessa

Idag fick jag hämta två paket till. Dels min vinst hos Handvävda tankar som bestod av ännu vackrare mohairgarn i verkligheten än på bild. Färgduttarna är i lin och resten är 50% mohair + 25 % ull. Som vanligt är det svårt att fota mörkt garn men ni kan ju se ungefär hur det ser ut och det ljusa visar ganska tydligt hur kvaliteten är.
Sedan fick jag hämta det fina lingarnet från Fillefin också. Helen som gick stickkurs hos mig förra veckan har ett eget lingarn som hon stickar tröjor i sin firma Fillefin. Det är Holma Hälsingland som spinner garnet och trots att hon inte säljer garn i vanliga fall så fick "stickfröken" dispens. *superglad*

4 kommentarer :

Helena sa...

Åhhh grått underbart lingarn...det skimrar ju som silver:)

Medea sa...

jo, det ser ut som silver på bilden men är kolsvart, glänsande. =)

Caroline sa...

Hejsan!
Jag hittade det jag använt på den här länken:
http://www.peppermintcreative.com/index.php?main_page=downloads
Men googlar man på digiscrap gratis eller digiscrap free så får man upp ganska mycket =)
Det bästa är ju att man laddar ner det & inte behöver vänta en sekund på posten!
Kram

Anonym sa...

Här är det till att ha "födelsedag" mest varje dag ser jag.
Trevligt med alla paket du får, mycket vackra garner.
Jag har nu fått tidningarna från Ottobre och är mycket nöjd. Har vänt på köksbordet för att fixa en bra plats för symaskinen, funderar nu väldeliga på om det är en overlock maskin jag behöver, men de verkar ruskigt dyra.
Har du tips på vilken som anses bäst av er som syr mycket med en sån maskin?
Kram Maggan http://livsglimtar.wordpress.com