måndag 14 juni 2010

Lite på gång

Idag har jag hunnit sticka lite grand och kommit en bit på min Ingenuetröja (ravelry). Stickade just fel så jag fick ta upp en del men den ser ut att bli bra. Kragen är lite smalare än originalet men det blir väl så fin så jag är nöjd. Fy vad svårt = omöjligt, det är att fota svart.
Jag har hunnit börja på en Saroyan med dubbla rader löv. Jag inspirerades först av Marias fina rosa, stickad i Silke-Alpaca och när jag fick tag på två nystan i samma färg och färgbad i nämnda garn men ljust lavendelgrått bestämde jag mig för att komma igång.
Det blir såklart en del i VM-stickningen. Jag stickar efter ShinKittens anteckningar (ravelrylänk).

Jag har också hunnit sticka ett prov i spetsstickning i silkegarnet jag fick av Anna Maria. Det ska bli en Ceciliakofta.

2 kommentarer :

Tina sa...

Ceciliakoftan är fin, tycker jag.

Kattis sa...

"Lite på gång"... Här verkar det vara lika full fart på stickorna som alltid! :)