tisdag 15 juni 2010

Lappteknik eller Quiltat

På stickcaféet i söndags på Centralen i Göteborg kom min Mixa & Matcha-kompis Madelene och då fick jag ännu en del till mitt paket. En bok med Kaffe Fassetts romantiska kviltar. Tack snälla Madelene ännu en gång!
Så passande eftersom jag som ni vet funderat ett tag på att testa lite igen. Täcket i bakgrunden sydde jag till en utställning för länge sedan men kviltat blev det inte då. Nu är det nog dags att testa att kvilta och den här gången för hand. 
Jag var i affären idag för att se om de hade skärmattor till rimligt pris eftersom min skärmatta är väldigt sliten. Men även om mattan var stor så är inte 69.50€ värt det. Är det någon som har tips om någon nätbutik som säljer quiltmaterial till bra priser?

4 kommentarer :

M´s stick sa...

Hej, prova SWELOGENT de är inte så dyra. Skall bli kul och se resultatet. Jag är helt såld på väskor och annan förvaring. Madelene

Medea sa...

Ja just det, Swelogent. Jag fick ju deras katalog förra veckan. Tyvärr är den ju i Sverige men jag kan nog fixa inloggning.

Anonym sa...

Slöjd-detaljer är inte de mest välsorterade - men de har bra saker och bättre bra priser!

http://www.slojd-detaljer.se/

fale artut sa...

Köpte kniv och matta i paket hos Slöjd-Detaljer, de hade bra pris. Stor var den, 60*45 cm.
Panduro kanske har också?