onsdag 9 juni 2010

Finpaket från Mixa & Matcha-bytet

Som jag skrev igår fick jag mitt paket från Mixa o Matcha4 från underbara Madelene som har Karmagarn. Jag fick så mycket fina saker att jag är alldeles förstummad. (tur att jag ändå kan skriva på tangentbordet)
Jag fick bl.a. ett set med tyger från Fassett. Om ni har sett Stickfrossas fina väskor i liknande tyg förstår ni vilken skatt det är. 
Jag fick också fyra vackra knappar att stänga en kofta med eller varför inte som knäppning på en väska. 
Vi får se vad det blir.


En sjalnål låg det också i paketet och jag tror att den passar perfekt till min Echo Flower Shawl i turkosblågrönt. Disktrasan har Madelene stickat och som ni redan vet är jag helt såld på att använda hemgjorda disktrasor. 
Jag fick också två grytlappar av filtad ull med fin langettkant runt och en smart öljett att hänga upp den i. Madelene skrev att det var en misslyckad halsduk. Tänk vad bra när man kan omvandla misslyckade saker till något ännu bättre än det var tänkt från början. 

Som om det inte var nog med allt ovanstående fick jag en pocketbok som jag vet är superbra. Jag har läst den en gång men funderade senast igår på att köpa den igen för att läsa om den. Den heter Lyckan, kärleken & meningen med livet. Läs den om du inte redan gjort det!

Till höger ligger två nystan kidmohair-liknande garn som nog blir en sjal, halsduk eller varför inte en bolero. 


Som grädde på moset fick jag två nystan merinogarn som Madelene köpt i Italien. Kanske är det andra garnet också från Italien. Av detta ser jag framför mig något till ett av bonus-barnbarnen. Jag fick också en pyssel och inspirationstidning och en supersmart skiva med magnet där jag kan sätta fast mitt mönster när jag stickar för att ha koll på var jag är i diagrammet. 
Tack allra finaste Madelene!!! Det ska bli så kul att träffa dig IRL på söndag. 

2 kommentarer :

Helena sa...

Oj...ja det var då verkligen ett toppen-bytes-paket!!! Där har du att göra ett bra tag framöver;) Otroligt fina saker!

Susilull sa...

WOW, vilket paket!!!
Blir riktigt avis. Varför var man inte med i Mixa & Matcha tro...
Jo, för att det alltid tycks dyka upp när jag har som mesta att göra.
Det där kan du njuta av länge!