lördag 5 juni 2010

En solig överraskning

Jag blev såå glad när jag upptäckte att lilla jag vunnit mohairgarn hos MalinSj med bloggen Handvävda tankar. Vilken lycka och vilken tur att jag åker till Sverige i morgon söndag och förhoppningsvis hinner få garnet innan jag åker tillbaka igen.

Nästa söndag blir det förresten stickcafé på centralen i Göteborg igen. Då tillbringar jag dryga timmen där och stickar gärna tillsammans med alla som kan. Vi börjar ca. 17.45 och jag åker iväg kl. 19.00

4 kommentarer :

skapasaker sa...

Lyckans dig som vann! Igen :). Nu har jag äntligen sett i förväg att det blir stickcafe på Centralen. Jag ska försöka komma :)
Eva

MiA sa...

Grattis!
Nästa söndag passar nog bra :)

Anonym sa...

Sicken turtjej!
Jag tänkte skicka paketet på måndag så att du har det när du är i Sverige. Tänker försöka komma på stickcafé på centralen också....så kan vi ses i verkligheten, Madelene

Anonym sa...

Sicken turtjej!
Jag tänkte skicka paketet på måndag så att du har det när du är i Sverige. Tänker försöka komma på stickcafé på centralen också....så kan vi ses i verkligheten, Madelene