tisdag 8 juni 2010

bara för att

Snubblar ibland över länkar jag inte vill glömma bort och bloggen är ju ett bra ställe att spara dem på.

Idag letade jag efter instruktion för att sy ett lapptäckshjul. Jag hittade en bild för länge sedan (se ovan) och har funderat på att testa att sy och just idag hittade jag en tutorial på ett sätt att göra något liknande, men lite enklare. Jag vill fortfarande testa att göra som på bilden där varje kil är uppdelad i flera olika tyger. Har du sett det någonstans får du gärna tipsa mig om var.

I samma blogg hittade jag även länk till hur man gör Sashiko-broderi vilket jag också intresserat mig för och även lånat en bok på mitt franska bibliotek om.

3 kommentarer :

od Andulky sa...

Ser jättefint ut!

Myggan sa...

Vilken fin idé. Bra sätt att bli av med lite vackra tygsnuttar.
/Anna

cissi sa...

du kan testa med att sy ihop remsor och klippa/skära dem lite "vinklat".