tisdag 25 maj 2010

Stranddag

Idag har vi haft fantastiskt väder så vi begav oss till stranden. Jag älskar verkligen att tillbringa några timmar på stranden och trots att det blåste var det inte kallt mer än i vattnet. Så något badat blev det inte.

3 kommentarer :

kristina sa...

Gud, vad härligt det låter med en dag på stranden!
Jag såg ditt meddelande om stickkafé flera dagar försent för att svara, men jag hade inte kunnat ändå, visade det sig. Hör gärna av dig igen! jag skall snart få ordning på min tid hoppas jag. Jag arbetar mer än min normala arbetstid, så det är därför jag inte hinner med så mycket fritid.

MiA sa...

Gud, så skönt det ser ut!!

Call design sa...

Oj, värme! vad gott!
Här i göteborg är det riktigt, riktigt kallt idag!
tyvärr så kunde jag inte träffa dig på stickkafé, hade varit kul !Men fler chanser kommer!
Ha det så gott i värmen!