lördag 15 maj 2010

Spotify utan reklam

Någon vänlig kreativ person har skapat en tjänst där man kan få Spotify Premium gratis. Man ska svara på en del frågor om sitt konsumentbeteende och dessutom få sex vänner att också pröva på och svara på frågorna.
Nu hoppas jag att ni är några stycken som gärna prövar på detta. =)

4 kommentarer :

Elanit sa...

Hej!

Kul att du har haft din kurs!
Här händer inte lika mycket - men jag har två knappar till dig på kontoret! Till din kappa från I- L!
Hon tyckte det var så trist att du inte skulle ha likadana knappar överallt, så hon har letat! Hon kommer inte att dyka upp så mycket mer i vår på stickcaféet, så hon lämnade dem till mig, bara att komma och hämta!

Mari G sa...

Hejsan

Nu har jag tatt mig i kragen och gjort detta! :-). Klicakde fram via din sida så vet inte om jag då kommer att räknas som värvad :-)):--))

ha det bra
Mari G

Medea sa...

Helena: Vad snällt av I-L, Jag vet inte om jag hinner komma på stickcaféet men jag ska komma upp till dig i alla fall. Kan jag köpa några härvor två-trådigt också? Vi hörs via mailen.

Medea sa...

Mari: Jag tror att det ska fungera. Det tar nog något dygn efter att du har svarat på frågorna innan jag får räkna dig som aktiv.
Men tack ändå!