söndag 30 maj 2010

Solsken

Min Annis-sjal är verkligen solgul och det piggar upp att sticka den även om det var ett fel i diagrammet. Nu är det tillrättat men jag kör på och har fixat till det utan att ta upp.
Det är verkligen annorlunda att sticka från ytterkanten mot mitten på en sjal men härligt när maskantalet minskar. Ser fram mot att bli klar med den och kanske kan jag behöva en ny klänning att använda den till. =)

2 kommentarer :

Therese sa...

Åh så härlig den blir i en fantastisk färg!

Citrus sa...

Hej hej ...
Blir så glad och uppåt när jag skrollar ner och tittar på allt fint du har gjort.
Jag har sytt väldigt mycket förr både privat till kompisar och åt en kemtvätt.
Men på sista åren har jag inte sytt ett dugg tråkigt nog, började sticka för att få utlopp för min kreativitet.
Det är så att jag har varit väldigt sjuk och inte orkat så mycket de sista åren. Fick en ny njure augusti -09 och börjar nu komma tillbaka till det som var mitt tidigare liv.
Cortisonet har gjort att jag har gått upp åt helskotta för mycket i vikt, så jag är i desperat behov av överdelar och mjukbyxor.
Så nu har du fått mig att inse att det är dags att ta sig till tygaffären och skaffa nya mönster och tyg. Ska också ner i källaren och rota har två svarta säckar där med tyg borde kunna bli något.
Jag gillar verkligen blusarna du har gjort av det japanska mönstret ska se om jag kan hitta ett mönster som funkar för mig. Den där kvartsärmen är ju så klädsam när man är lite för fet om överarmarna.
Många kramar till dig och tack för inspirationen, mig blir du inte av med så lätt ;) kommer titta in och se vad du gör framöver.
http://livsglimtar.wordpress.com
Maggan