onsdag 26 maj 2010

Maj-sytt

När jag skulle ta fram ett mönster fick jag se en tillklippt blus som gömt sig under några mönster och mönstertidningar.
Som väl var la jag inte bara undan det utan tog tag i att sy klart blusen som jag tror blir väldigt användbar nu när det börjar bli rejält varmt här i Provence. Den är ju bra att ha för att skydda sig mot solen också om man nu skulle få för sig det.
Samma japanska mönster som tidigare men med lite annat utseende, tex. förlängda ärmar. Tyg köpt på marknaden förra sommaren eller var det i vintras?
Nu är ju våren slut, i alla fall i Provence så jag anser att jag slutfört Vårutmaningen 2010 som Tokigt å likt startade. Syutmaningen som pågår hela året är jag väl egentligen också klar med eftersom det handlade om att sy 12 plagg till sig själv och det har jag nog gjort nu. Men jag fortsätter såklart att sy till mig själv och då använder jag den etiketten i fortsättningen också. 
Och i Beas utmaning platsar ju den här blusen också.

5 kommentarer :

Jessica sa...

Hej,Jag kom på nu att jag glömde lägga ner brevet jag skrivit till dig ang disktrase bytet. FÖRLÅT! har disktrasan kommit fram?

Medea sa...

Det är okej Jessica. Jag är i Provence just nu så jag vet inte om det kommit fram men jag ska kolla med sonen.

Singh sa...

Underbart fin blev den i den här tappningen!

Janette Millbom sa...

Jättesöt singoalla-top!

Syserine sa...

Siiter jättefint på!