lördag 22 maj 2010

Kattnät?

18.50 Surfar runt lite och hamnar hos Clara Stickar. Hon har satt upp ett kattnät på balkongen och jag går ut och funderar på hur det skulle se ut på vår balkong.
Svar: Inte klokt så katterna får fortsätta vara helt inne.

2 kommentarer :

Clara sa...

Hej, tack för länken!
Jag förstår att du inte hittar kattnätet, jag har ju skrivit alldeles galet! Det heter inte Knitty utan Netty, jag hade nog för mycket stickning i huvudet... :)
Vi köpte vårt i en djuraffär (via internet), men nu när jag googlar ser jag att tex Rusta har det. Jag gillar det jättemycket, det syns knappt utifrån och ger inte samma "fängelsekänsla" som jag tycker att hönsnät ger. Lycka till, klart katterna ska få komma ut!

Medea sa...

Ja, då kanske det blir lite lättare att hitta. Tack för tipset!