söndag 16 maj 2010

Hemma


Jag har inte fått av mig skorna än för jag visste att ett spännande paket låg o väntade någonstans. Det är ett av mig bortglömt PIF-paket som Sussilull har skickat. Det är jättefint o innehöll stickmarkörer, hjärt-bokmärken och en jättefin idébok med rutiga blad, precis vad jag satt på flyget o tänkte på att jag behövde. TACK snälla S! PS. Jo, jag blev påmind om att jag nog har två PIFFAR att skicka väster ut. Ha tålamod lite till. :)

3 kommentarer :

Lappeklipp sa...

Hejsan Medea! Tack för kommentar på min blogg. Du undrade över väskfilten och den köper jag i den lokala tygaffären eller beställer från en firma här i Finland som man hittar på adressen www.ullaka.fi.
Otroligt så kreativ du är med många bollar i luften hela tiden och så hinner du flänga mellan två länder dessutom, jag blir matt av bara tanken :)
Ha en skön sommar!!!!!
Kram från Lappeklipp

MiA sa...

Hmm.. påminner mej om att jag var med i en pif förra året och skickade det jag skulle, men inte har jag fått nåt själv :( .. och jag har helt glömt vem det var från. Att folk är så trista så de går med i en pif och sedan struntar i det !!

kram!

Gittan sa...

Hej vilken härliga saker du gör,den orangefärgade koftan som du stickar upp i från och ned är jätte häftig. Tack för kommentaren och besöket på min blogg.
Ha det bra/Gittan