måndag 10 maj 2010

Gladprickig


Idag hittade jag en resväska som inte väger för mycket och som dessutom gör mig glad varje gång jag tittar på den. Den väger nåt kilo mer än min hemmasydda flygväska men jag får minska ner på antalet böcker och garn jag fraktar mellan länderna.

6 kommentarer :

Susilull sa...

Tjoho vilken fräck resväska! Den lär du inte förväxla med någon annans, om det nu inte skulle råka finnas exakt en likadan på samma resa vill säga...

Anna sa...

Oj oj oj så himla snygg!Sån vill jag också ha!

Medea sa...

Ja, den är jättefin och jag är jätteglad för den.

MiA sa...

Grym! En sån är ingen risk att man missar på bagage-bandet :D

KroKKoFin sa...

Hihi..låter nästan som att du smugglar garn över gränserna. Har förstått att garn är ganska beroendeframkallande. Min mamma är helt tokig i garn och har köpt på sig sådant för en hel kvinnoålder. Fastän hon inte vet vad hon ska göra med allt. Fast jag ska nog inte säga nåt för jag är likadan när det gäller tyger :-)

Ett nystan.. sa...

Kanonfin!
Förresten, du som reser så mycket... är det lönlöst att försöka få med sig sticket in på flyget? Åker till Kreta imorron, jag vill så gärna kunna sticka under flygningen.. :)