tisdag 11 maj 2010

Boklycka

Idag har jag beställt lite böcker från amazon.fr. Det är väldigt härligt att ha amazon i sitt eget land, ingen risk att böckerna fastnar i tullen och det brukar vara snabb leverans.
En bok blev impulsköp och det är boken Tuniques. Jag syr ju gärna tunikor och trots att jag egentligen inte alls vet vad boken innehåller så blev den köpt. Jag köpte också en bok med väskor och två stickböcker. Den ena är Custom Knits och den andra Northern Knits. Jag hoppas verkligen den uppfyller mina förväntningar och jag hoppas de kommer senast lördag eftersom jag åker till Sverige på söndag. 

2 kommentarer :

Tina sa...

Northern Knits står på min önskelista. Du kanske skriver en recension, här på bloggen, när du har tittat igenom den?

Medea sa...

Ja, visst Tina, det ska jag göra. Jag är nu innan mest intresserad av Ola Placket Pullover som jag skrev om en gång tidigare.