måndag 31 maj 2010

Äntligen ett nytt nyckelband

Jag har under lång tid tänkt att jag ska sy mig ett nyckelband istället för reklambandet jag fått från nåt ställe och till slut tog jag tag i det. Det tog inte ens lång tid och det är kul att använda små tygrester som finns i samlingen. jag blir sugen på att sy lite lappteknik, kanske ett babytäcke eller en väska men först lite annat.

1 kommentar :

Elanit sa...

Hej hej!
Tack för berömmet! Skönt att den är klar så attjag kan göra annat...
Vi hade avslutning för stickcaféet i går, på Brunnstorps gård, perfekt med det vädret! Nästa vecka kommer jag att vara mycket på kontoret, för det är en planeringsvecka; har precis avslutat terminsverksamheten, och efter skolavslutningen börjar konfirmanderna, så nu är det städa bort det gamla och planera in det nya som gäller! Tisdag, Onsdag och Torsdag kan du räkna med att jag är där 0900-16.00 i alla fall, men du kan ju ringa först i alla fall! Jag är för övrigt säkert där vissa tider måndag och fredag också, men det är lite mer osäkert!