onsdag 12 maj 2010

African flower

När jag träffade MiA på centralen i Göteborg tyckte hon att jag skulle börja virka de afrikanska blommorna som hon översatt beskrivningen till och igår gjorde jag några försök. De är jätteroliga att virka och de rosagula gillar jag skarpt.
De blåvita är inspirerade av mina Passiflora som blommar för fullt på gården och vi får se om det blir ett slutfört projekt eller bara lite prover.

6 kommentarer :

Gittan sa...

Hej kul att du kikade in på min blogg. Vilka härliga virkade blommor, skulle kanske passa att virka en väst av, lika som jag gjorde en väst av mormorsrutor. Ha en bra helg/Gittan

Annelie sa...

Precis mina färger, den med lila och gult. Sedan gillar jag detta med virkning, det är så mycket enklare, när man tappar maskor;).

Har fått av min syster passionblomfrö på posten, de ska jag så när jag kommer tillbaka från Sverigesemestern i sommar. Tror att passionsblomman kommer att stortrivas här i Singapore.

Hälsa hem till den vackra staden vid södra Vättern, jag längtar tills den 6 juni, drygt ett år sedan jag sist var hemma på besök.

Blipp sa...

Dom ser finfina ut, lite som näckrosor, kanske kan du stärka dom med ngt o ha dom i en liten damm på gården? Virkning är skumt tycker jag, roligt o fint men fyller liksom inte samma behov som stickning, lite som "en annan" drog? eller vad säger du? Trevlig helg önskar din gamla hvkompis som slarvat bort kamerasladden, bäbiströjan ser finfin ut oxå.

"Katten i garnet" sa...

Gillar din blogg!

...du har något att hämta på min blogg.

/"Katten i garnet"

Randiga Tråden sa...

Så fiina.

Bland nystan o papper sa...

Jättefina blommor, härliga färger.