måndag 15 juni 2009

Vinden...

...är packad och klar. Nu kan flyttgubbarna komma, eller barnen eller vilka det nu är som ska hjälpa oss att flytta.
Ska strax gå en promenad i det faktiskt soliga vädret. Jag stickar på min gröna uppifrånochnerkofta idag och jag ska testa att figurforma den med hjälp av Bust darts. Förra året hade Knitting Daily en rad artiklar om hur man kan figurforma med hjälp av bystinprovningar och nu är det dags att testa det.

De har lagt ut ett excelblad där du lätt räknar ut hur du ska göra.


Det här inlägget är tillbakaplockat från mitt arkiv där jag har fler inlägg om mina TantKofta-koftor från sommaren 2009. Jag har plötsligt insett att jag faktiskt får en hel del besökare som kommer hit med sökningar om uppifrån och ner-tröjor. Klicka gärna på länken och läs mer och se bilder på Magic Loop-stickade ärmar.